Betaling av treningsavgift for våren 2018

Treningsavgift for våren 2018 for samtlige grupper i allidrett ligger nå klar til betaling på nett, www.frogneril.no. Vi ber om at treningsavgiften betales innen utløpet av februar måned.

2018-02-05
Kenneth R. Breivik

For å betale, logg inn på www.frogneril.no og velger deretter "Betaling". Se nøye igjennom elementene i familiens handlekurv før betalingen gjennomføres. Treningsavgiften er på kr. 200,- pr. barn pr. halvår. Vi ber om at denne betales innen utløpet av februar måned. Husk at også medlemskap (medlemskontingent) i Frogner IL for 2018 må betales enten før eller samtidig som treningsavgiften dersom dette ikke allerede er gjort.

Søskenmoderasjon

Søskenmoderasjon med 50 % rabatt på treningsavgift for barn nr. 2 som er påmeldt og deltar i aktivitet på allidrettsgruppen gjelder internt i sportsavdelingen allidrett. Dvs. at man må ha to (eller flere) barn påmeldt allidrett i samme sesong, og gjelder ikke på tvers av andre idrettsgrupper i Frogner IL. Rabatten på 50% registreres på det yngste barnet. Gi oss beskjed via allidrett@frogneril.no dersom du har flere barn påmeldt allidrett og du ikke tidligere har gitt beskjed om dette. Vennligst ta kontakt FØR betaling gjennomføres.

Utmelding fra allidrett

Dersom det er barn som er påmeldt allidrett, men som ikke lenger skal delta på treningene våren 2018, så ber vi om at disse meldes ut av allidrettgruppen snarest for å unngå betaling av treningsavgift. Logg da inn på www.frogneril.no og trykk på "Mine medlemskap". I tabellen "Oversikt" kan man trykke X (Fjern grupperelasjon) oppe i høyre hjørne i det aktuelle vinduet som viser barnets navn og tilknyttet gruppe for allidrett. Alternativt kan en henvende seg skriftlig til gruppestyret vedrørende avmeldinger på allidrett@frogneril.no.

NB! Vær oppmerksom på at utmelding fra gruppen ikke automatisk inkluderer oppsigelse av medlemskap i Frogner IL. Skal et medlemskap sies opp, så må gjøres dette skriftlig til Frogner IL. En finner mer informasjon om medlemskap, medlemskontigent og oppsigelse her.

Aktivitetsledere

Aktivitetsledere og styremedlemmer betaler ikke treningsavgift for allidrett for eget barn. Status på betaling av treningsavgift i WebOrg vil for disse automatisk fremstå som "Betalt". Medlemskap i Frogner IL må uansett betales av alle medlemmer i allidrettsgruppen.
 

Support og spørsmål


Mvh
Gruppestyret i Frogner allidrett

Kalender

Mai
MTOTFLS
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket