Aktivitetsledere til ny gruppe med barn født i 2009 og 2010

Vi ønsker å se på muligheten for å etablere en egen gruppe i allidrett til høsten for 3. og 4. klassinger der barna kan drive med varierte aktiviteter. Vi søker derfor flinke foreldre som kan danne den nye gruppen med aktivitetsledere.

2018-07-23
Kenneth R. Breivik

Under Frogner ILs motto «Flest mulig – lengst mulig» ønsker vi å se på muligheten for å etablere en egen gruppe for 3. og 4. klassinger i allidrett der barna kan drive med varierte aktiviteter. Dette vil da være et videre tilbud både for de barna som ikke ønsker å drive med idrettsspesialisering, og for de som vil ha en ekstra treningsøkt i uken så lenge ukeplanen tillater dette.Tilbudet etableres til høsten dersom interessen er stor nok fra både barn og foreldre. Også her er det foreldre som må danne en gruppe med aktivitetsledere for det nye kullet.

Har du barn som er født i 2009 eller 2010, og som ønsker å drive med allidrett? Bli med som aktivitetsleder og bidra til å gjøre det mulig å tilby allidrett til barn på Frogner som ikke driver med idrettsspesialiseringer. Vær samtidig en rollemodell for egne og andres barn, og gi barn glede av bevegelse og mestring. Allidrett er avhenging av frivillige aktivitetsledere fra foreldregruppen, og uten aktivitetsledere blir det ingen treninger.

Hvorfor være aktivitetsleder?

 • Gi barn glede av bevegelse og mestring
 • Følge med barnas motoriske utvikling
 • Utvikling som aktivitetsleder
 • Være rollemodell for egne og andres barn
 • Egen trim :-)
 • Aktivitetsledere betaler ikke treningsavgift for allidrett for egne barn

Hva gjør en aktivitetsleder?

Noen av oppgavene er:

 • Planlegge og gjennomføre treninger og aktiviteter
 • Ordne med musikk når dette skal brukes
 • Holde orden på utstyr og utstyrsrom
 • Noe praktisk oppfølging av medlemmer i egen gruppe mtp. info og organisering av treninger 

Hva kreves for å kunne bli aktivitetsleder i allidrett?

 • Må man ha politiattest?Ja, av sikkerhetsmessige årsaker må alle aktivitetsledere og trenere fremvise politiattest uten anmerkninger for å delta i aktiviteter i regi av Frogner IL og allidrettsgruppen. Det er ingen unntak for dette!
  Norges idrettsforbund jobber kontinuerlig for at idretten skal være et trygt og godt sted for alle medlemmer. Som en viktig del av dette arbeidet skal alle som utfører oppgaver i norsk idrett, som innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming, fremvise politiattest (barneomsorgsattest). Les mer om dette her: https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/politiattest

 • Må man ha kurs eller annen utdanning? - Nei, ingen formell bakgrunn, utdanning, kurs eller erfaring er påkrevd, men allidrettsgruppen tilbyr aktivitetslederkurs for de som ønsker dette i løpet av høsten 2018 basert på interesse. Kurset er helt uten kostnad for den enkelte, og sted og timeplan for gjennomføring kan variere basert på antall påmeldte. Dersom oppslutningen er stor nok gjennomføres dette i Frogner idrettspark. I tillegg vil bøker og annet materiell være tilgjengelig for nye aktivitetsledere.

 • Må man være medlem av Frogner IL? - Nei, en må ikke være medlem av Frogner idrettslag for å kunne være aktivitetsleder i allidrett. Som aktivitetsleder innen barneidrett (frem til 12 år), er det ikke noe krav eller regler som spesifiserer at en trener må være medlem av klubben som hun eller han deltar i.

Ta kontakt med gruppestyret for å bli med som aktivitetsleder. Send en e-post til allidrett@frogneril.no med info og kontaktdetaljer. Deretter veileder vi deg videre i forhold til de praktiske detaljene som må på plass.

Ha en fortsatt riktig god sommer! :-)

Sportslig hilsen
Gruppestyret i Frogner IL Allidrett

 

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket