Aktivitetslederkurs i barneidrett i januar 2019

Aktivitetslederkurs planlagt gjennomført i Frogner idrettspark i slutten av oktober flyttes til januar 2019 pga. logistikkutfordringer hos FIL og idrettskretsen. Ta kontakt med gruppestyret dersom du ønsker å delta og bidra som aktivitetsleder.

2018-10-18
Kenneth R. Breivik

Aktivitetslederkurs i barneidrett i januar 2019

Gruppestyret planlegger ett nytt aktivitetslederkurs i barneidrett i Frogner idrettspark i regi av Akershus idrettskrets 18. - 20. januar 2019 (fredag - søndag). Det er noen få praktiske detaljer som gjenstår før den aktuelle helgen er bekreftet.

Aktivitetslederkurs barneidrett gir deg kunnskap om hvordan barn utvikler seg helhetlig – fysisk, motorisk, psykisk og sosialt – gjennom fysisk aktivitet. Som aktivitetsleder er du viktig for barns utvikling. Gjennom teori og praksis med kurslærer fra idrettskretsen i tillegg til egen eLæringsmodul skal deltakerne blant annet gjennomgå følgende temaer som:

  • Idrettens verdigrunnlag
  • Idrettens barnerettigheter og Bestemmelser om barneidrett
  • Barns utvikling og aldersrelatert trening
  • Organisering av hensiktsmessig aktivitet
  • Egen trenerrolle

Kurset legges opp med teoridel fredag i eget møterom fra kl. 18.00 med ca. 3-4 timers varighet. Deretter blir det lagt opp til praksisdel med ca. 9-10 timer fordelt på lørdag og søndag, eventuelt hele lørdagen (09-18) om ønskelig. Se også lenket brosjyre for mer informasjon om selve kurset mtp. innhold og gjennomføring: https://www.idrettsforbundet.no/globalassets/idrett/idrettsforbundet/barneidrett/aktivitetslederkurs_flyer.pdf

Kurskostnader dekkes av allidrettsgruppen, og det ordnes med enkel bevertning (baguetter, mineralvann e.l. og servering av kaffe) under teori og praksisdel. Det er viktig at de som ønsker og har mulighet til å delta gir beskjed til gruppestyret så raskt som mulig. Plasser som allidrettsgruppen ikke fyller opp selv tilbys til andre idrettsgrupper i Frogner IL eller deltakere fra Frogner skole. Ta kontakt dersom du ønsker å delta og bidra som aktivitetsleder - allidrett@frogneril.no!

Tilsvarende kurs ble gjennomført i januar 2018 med hele 17 deltakere fra allidrettsgruppen og ble veldig godt mottatt, så dette anbefales dersom man har anledning.

Aktivitetsleder i allidrett

Allidrett er som alle andre grupper i Frogner IL avhenging av frivillige aktivitetsledere fra foreldregruppen for å kunne gjennomføre treninger og aktiviteter. Det er mange barn som øsnker å være med å trene samtidig som en må ha spillerom for at enkelte ikke alltid kan møte pga. sykdom, jobb eller andre aktiviteter under enkelte treninger. Vi trenger blant annet flere dyktige foreldre til vår nye gruppe med barn

Les mer om aktivitetslederrollen og hvordan man kan bli med her: https://www.frogneril.no/Allidrett/Sidemeny/Aktivitetsleder.html

Sportslig hilsen
Gruppestyret i Frogner IL Allidrett

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket