Treningsavgift for vårsemesteret 2019

Treningsavgift for vårsemesteret 2019 i allidrett ligger nå klar til betaling på idrettslagets nettsider, www.frogneril.no for samtlige årskull. Vi ber om at treningsavgiften betales så raskt som mulig, og senest tirsdag 5. mars.

2019-02-18
Kenneth R. Breivik

For å betale, logg inn på www.frogneril.no og velger deretter "Betaling". Se nøye igjennom elementene i familiens handlekurv før betalingen gjennomføres med kort (Visa eller Mastercard).

Treningsavgiften er på kr. 300,- pr. barn pr. halvår. Vi ber om at denne betales innen tirsdag 5. mars. Husk at også medlemskap (medlemskontingent) i Frogner IL for 2019 må betales dersom dette ikke allerede er gjort. 

Søskenmoderasjon

Søskenmoderasjon med 50 % rabatt på treningsavgift for barn nr. 2 som er påmeldt og deltar i aktivitet på allidrettsgruppen gjelder internt i sportsavdelingen allidrett. Dvs. at man må ha to (eller flere) barn påmeldt allidrett i samme sesong, og gjelder ikke på tvers av andre idrettsgrupper i Frogner IL. Rabatten på 50% registreres på det yngste barnet. Gi oss beskjed via allidrett@frogneril.no dersom du har flere barn påmeldt allidrett og dere ikke tidligere har gitt beskjed om dette. Vennligst ta kontakt FØR betaling gjennomføres.

Aktivitetsledere

Aktivitetsledere og gruppestyremedlemmer betaler ikke treningsavgift for allidrett for eget barn. Status på betaling av treningsavgift i WebOrg vil for disse automatisk fremstå som "Betalt". Medlemskap i Frogner IL må uansett betales av alle medlemmer i allidrettsgruppen, også for barn av aktivitetsledere og styremedlemmer.

Glemt brukernavn og/eller passord?

Følg denne oppskriften for å motta passordet til brukeren din:

  1. Gå til https://www.frogneril.no
  2. Klikk på menyikonet ||| øverst til venstre på siden
  3. Klikk på "Glemt brukernavn / passord"
  4. Fyll inn e-posten din og klikk "Send"

Systemet vil da sende en e-post som inneholder brukernavn og lenke til passord. Vær oppmerksom på at flere i samme familie kan være registrert med samme e-postadresse og en vil da få flere brukernavn opplistet i samme melding. Logg inn så snart som mulig og sjekk at informasjonen vi har under "Innstillinger" er korrekt. Velg "Betaling" for å se hva du skal betale for nå.

Spørsmål og support

Er ikke barnet ditt riktig registrert i allidrettsgruppen, eller vises ikke betalingen av treningsavgiften på nettsiden? Ta kontakt med oss! :-)

Med vennlig hilsen
Gruppestyret i Frogner IL Allidrett

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket