Nytt gruppstyre i Frogner IL Allidrett

Mange av dagens gruppestyremedlemmer takker nå for seg etter flere års tjeneste i allidrettsgruppen og går inn i andre roller i idrettslaget. Det må derfor dannes et nytt gruppestyre før oppstart den kommende høsten.

2019-05-02
Kenneth R. Breivik

De fleste av dagens gruppestyremedlemmer har fulgt egne barn gjennom allidrettsperioden i Frogner IL, og følger nå barna videre inn i andre særidretter som fotball, håndball og innebandy. Det må derfor etableres et nytt gruppestyre med 4 til 6 nye medlemmer før oppstart av aktivitetene til høsten (sesongen 2019/2020).

Gruppestyret vil være bindeleddet mellom idrettslagets administrasjon og hovedstyre, og aktivitetsledere og gruppeledere (foreldre). Kort fortalt baserer oppgavene seg på fasilitering og tilrettelegging for aktiviteter, og administrativ drift for gruppen og dens treningsgrupper.

Ta kontakt med det sittende gruppestyret for å melde din interesse til gruppestyret. Send oss en e-post med info og kontaktdetaljer, eller ta kontakt med en av oss i gruppestyret! Send til allidrett@frogneril.no.

Høstens oppstart er avhengig av at foreldre og foresatte bidrar til å få på plass et nytt gruppestyre!

Om allidrett i Frogner IL

Etablert i Frogner IL i 1985 og er et allsidig idrettstilbud for barn i alderen 3-6 år. Treningen er basert på lek, moro, musikk og aktivitet, hvor vi øver opp koordinasjonen og trener på å samarbeide på lag.
 
I gruppene for de yngste barna har vi fokus på grunnleggende motoriske ferdigheter (hoppe – hinke – løpe – kaste….) gjennom forskjellige leker og øvelser. Allidrett ønsker også å være en arena der barna får anledning til å prøve ut andre idretts tilbud innenfor Frogner IL. Dette gjelder i første omgang for de eldste årskullene (5-6 år). Dette kan være håndball, innebandy, fotball, skøyter etc.
 
Treningene foregår hovedsakelig i innendørs i Frogner idrettspark, men det er også muligheter for utetrening i løpet av sesongen.
 
Allidrettsgruppen er drevet på frivillighet, og det er foreldre og foresatte som står for drift av selve gruppen, og som tilrettelegger og gjennomfører treninger for barna. Det er derfor viktig at alle de som ønsker og mulighet til å være med å bidra melder sin interesse til gruppestyret på epost, allidrett@frogneril.no.

 

For mer info om allidrettsgruppen i Frogner IL:

Nett: www.frogneril.no/allidrett | E-post: allidrett@frogneril.no | Facebook: Frogner IL Allidrett

En stor takk til de som allerede bidrar, og som har bidratt med på å gjøre det mulig å tilby Allidrett til de yngste barna på Frogner! :-)

Med vennlig hilsen
Gruppestyret i Frogner IL Allidrett

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket