Påmelding

Status nye påmeldinger 7. september 2019:

  • For det nye årskullet 2016 er nettbasert påmelding nå tilgjengelig via frogneril.no.
  • For årskullene 2014 og 2015 er det ved oppstart dessverre ikke ledig kapasitet og det tilbys ikke nye plasser p.t. Det vil si at nettbasert påmelding for disse årstrinnene IKKE er tilgjengelig da gruppene allerede er fulle! De barna som var med frem til sommeren og som ikke har sagt opp plassen i etterkant har automatisk fått videre plass i en av høstens to grupper. For eventuelle nye barn som ønsker å delta ber vi foreldrene om å sende en skriftlig henvendelse for plass på venteliste.
  • For årskullene 2012 og 2013 (1. og 2. skoletrinn) tilbys det ikke allidrett sesongen 2019/2020 pga. for lav interesse.

All innmelding i Frogner IL og påmelding i allidrettsgruppen via idrettslagets ny IT-løsning, Weborg. Dette er en web-løsning med integrert medlemsregister og betalingsløsning. Det betyr at medlemmene selv kan administrere sine egne medlemskap og foretar innbetalinger via en online betalingsløsning med MasterCard eller Visa (debet og kreditt).

Når et barnet er påmeldt for allidrett er det automatisk med videre til neste sesong og beholder plassen sin frem til det enten blir for gammelt til å delta, eller når foreldrene melder de ut via nettsiden eller skriftlig til gruppestyret via allidrett@frogneril.no. Dvs. at ny påmelding ikke er nødvendig ved oppstart av ny sesong dersom en ønsker å fortsette med allidrett.

Slik melder en inn barn for deltakelse i allidrett

Allidrett er et treningstilbud for medlemmer i Frogner IL. For å kunne melde et barn inn i en gruppe i allidrett må barnet være medlem av Frogner IL og ha betalt medlemskontingent for det aktuelle året. Logg inn eller bli medlem via menyen på venstre side på www.frogneril.no.

Innmelding i allidrett

Eksempel A Ett nytt barn
A1 Ett nytt barn skal meldes på for deltakelse i Frogner allidrett og har ingen andre familiemedlemmer som er aktive eller medlemmer i Frogner IL.
A2 Først må barnet bli medlem av Frogner IL. Gå til www.frogneril.no og velg "Bli medlem" fra menyen på venstre side, og deretter valg nr. 1 - "Bli medlem". Følg anvisningene underveis ved å fylle ut personalia og kontaktinformasjon, velge medlemskap "Medlem under 17 år" i Frogner IL og betale for dette.
A3 Til slutt i prosessen kan barnet meldes inn i en eller flere grupper i sportsavdelingene. Velg "Allidrett" og deretter gruppenavn i henhold til fødselsår for barnet. Barnet er nå både medlem i Frogner IL og påmeldt for deltakelse i allidrett. Vær oppmerksom på at betaling for treningsavgift i allidrett blir aktivert senere i sesongen.

 

Eksempel B To eller flere barn
B1 To nye barn skal meldes på for deltakelse i Frogner allidrett og har ingen andre familiemedlemmer som er aktive eller medlemmer i Frogner IL.
B2 Barn 1 meldes inn som beskrevet i eksempel A, men ved valg medlemskap velges "Familiemedlem" i Frogner IL og en betaler for dette. Barn 2 legges senere til via menyvalgene "Bli medlem" og deretter valg nr. 2 - "Legg til i familie". Da vil sistnevnte barn knyttes opp mot eksisterende betalte familiemedlemskap.
B3

Barnene meldes inn i sportsavdelingen "Allidrett" og deretter gruppenavn i henhold fødselsår for hvert av barnet. Barnene er nå både medlem i Frogner IL og påmeldt for deltakelse i allidrett.

Dersom mor og far eller eldre søsken allerede er medlemmer, og man har "Familiemedlemskap", så kan også brukerprofil for nye barn opprettes via "Min familie". Deretter kan disse meldes på for allidrett via "Innmelding i gruppe".

NB! Hvis man har flere familiemedlemmer eller barn registrert, pass på å velge riktig person fra nedetrekkslisten før en trykker på "Meld på".

Kalender

Juli
MTOTFLS
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket