Status fotballanlegg høsten 2018

Informasjon om utbedringer av kunstgressbanene.

2018-08-29
Rune A. Punnerud

9’ er kunstgress

Etter planen skulle denne banen fikses i forbindelse med en reklamasjon sommeren 2018. Arbeidene som skulle utføres var skifte av pad og varmematter. Bakgrunnen var at banen ble levert med feil pad som forårsaket gjennomtrenging av stein fra underlaget som igjen ødela varmemattene under gresset. Etter fremdriftsplanen vi fikk fra Unisport skulle arbeidene starte etter fotballskolen.

Samme uke som arbeidene skulle starte fikk vi kontrabeskjed fra Unisport via vår entreprenør Betonmast i forhold til oppstart. De hadde oppdaget feil med sine varmematter som gjorde at de ikke ville gjøre jobben før de hadde løst problemet. Vi ble da informerte om at de utsatte arbeidene og at de ville gjøre jobben neste år.

Frogner IL har i perioden etter vi fikk beskjed informert fotballstyret om saken, men viktigst av alt, jobbet sammen med Betonmast for å finne en løsning på et problem vi overhode ikke er fornøyd med. Vårt felles krav (FIL og Betonmast) til Unisport er at banen må settes i stand denne høsten, og at vi ikke kan forsvare overfor Fotballgruppa å gjennomføre en vintersesong til uten at anlegget fungerer.

Her står saken pr. dags dato, og vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi har det rundt varmeproblematikken på 9’ er kunstgress.

 

Flomlys kunstgressbane 11’ er.

Arbeidene med utbedring av dette skjer i disse dager. Vi har dessverre fått et brudd i styrestrømskabelen fra flerbrukshuset og bort til fotballbanen, her jobber vi med å finne bruddet. Alternativt vil vi skifte hele kabelen om bruddet ikke blir funnet. I tillegg er det flere lyskilder som ikke virker. Nye lyskilder er innkjøpt og er på plass, og vil bli skiftet samtidig med at vi gjennomfører en systemgjennomgang i alle master, lamper, startere og styringer. Vi regner med at dette skal være klart i første halvdel av september.

 

Kjell Hulby

Driftsleder Frogner IL

Sponsorer Fotballgruppa

Kalender

Februar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket