Situasjonen i Frogner IL fotball

Utbruddet av koronaviruset har forårsaket flere konsekvenser for idretten, også for Frogner IL Fotball. 

2020-05-25
CecilieRamstad

ØKONOMISK SITUASJON
Vedtaket om forbud mot organisert idrett resulterte i full stopp av treninger og kamper. Eat Move Sleep-cup, som er den viktigste inntektskilden i fotballgruppa, ble avlyst. I tillegg måtte vi dessverre avlyse fotballakademiet og fotballskolen som skulle arrangeres før sommeren.

Usikre inntekter og ekstra kostnader knyttet til avvikling under nåværende smitteverns-reglement, medfører at vi ikke finner det forsvarlig å gjennomføre disse arrangementene. I tillegg har det vært mye usikkerhet rundt de statlige kompensasjonsordningene for idretten. Den økonomiske situasjonen i fotballgruppa, og idrettslaget forøvrig, er derfor utfordrende.

Vi i fotballstyret må derfor påse at de langsiktige konsekvensene ikke blir så store at aktivitetsnivået blir permanent påvirket. Aktivitetsnivået etter sommerferien er fortsatt ikke avklart fra myndighetenes side, og vi følger denne situasjonen nøye. Det er imidlertid signaler på at en ytterlig normalisering innenfor fotballen kan skje i løpet av de første to ukene i juni.

 

TRENINGSAVGIFT
Situasjonen vi er midt opp i gjør det viktigere enn noen gang å stå sammen og få barna våre ut på fotballbanen igjen. Heldigvis har flere og flere lag startet opp med treninger, med de råd og anbefalinger som gis av nasjonale og lokale helsemyndigheter. Dette ser ut til å fungere veldig fint!

Vi har avventet utsending av treningsavgift, men nå som vi er i gang igjen med treninger og aktiviteter på Frogner starter også kostnadene å løpe. Dette medfører at vi må sende ut treningsavgiften til våre medlemmer. 

  • I første omgang sendes treningsavgiften som var planlagt utsendt i april nå i juni, med forfall 20.juni.

  • Vi vurderer neste utsendelse løpende, men planlagt utsendelse er i august, med forfall 20.august dersom alt går etter planen.

Det vil også vurderes løpende hvorvidt treningsavgiften skal settes ned, men dette vil være en totalvurdering knyttet mot aktivitetsnivå, Covid-19 situasjonen, økonomi og dertil statlige kompensasjonsordninger.

Både foreldre, trenere og andre som støtter fotballen på Frogner har kommet med både ønske om bidrag og ideer om inntektsgenererende aktiviteter. Dette setter vi i styret umåtelig stor pris på! Dette er helt klart noe vi vil følge opp i tiden som kommer.

Vivil også rette en takk til idrettslaget, som i den vanskelige situasjonen, har redusert baneleien i perioden anlegget har vært stengt. Dette utgjør imidlertid bare en liten del av det tapet vi har blitt påført som følge av overnevnte avlyste aktiviteter. 

Vi ber derfor om forståelse for at dette er en vanskelig tid. Manglende økonomisk fundament for driften kan i ytterste konsekvens medføre at klubben ikke får drevet organisert trening for våre barn. 

Fotballgruppens hovedmål er å få flest mulig til å delta lengst mulig. Som tidligere vil det, ved behov, være anledning til å be om fritak fra betaling av treningsavgift. Klikk her for å lese mer om fritak.

Ved spørsmål rundt betaling eller spørsmål om treningsavgiften forøvrig, ta kontakt med fotballgruppas økonomiansvarlig på geirh2007@gmail.com 

 

Sportslig Hilsen
Fotballstyret

 

Aktiviteter

01.10.2020
Frogner Idrettspark Registrering Publikum Fotballanlegg

08:00 - 22:00

Frogner idrettsaprk

Kalender

April
MTOTFLS
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Sponsorer Fotballgruppa