OPPDATERTE regler for aktivitet, arrangement og møter i Frogner Idrettspark fra onsdag 20/1-21

 

Frogner Idrettspark åpner for organisert treninger for barn og unge opp til og med 19 år.
HUSK! Syke personer skal ikke delta ved gjennomføring av aktivitet. God hygiene praktiseres i anlegget. Kontakt reduseres så langt som mulig. Husk å holde avstanden på en meter i fellesarealer, møterom og garderober.

2020-03-11
kjellhulby

OPPDATERTE RETNINGSLINJER PR. 20/1-21

Lillestrøm kommune har i Formannskapsmøte 20/1-21 gjort vedtak om lettelse i Barne og Ungdomsidretten

For Frogner IL vil dette gjelder fra og med onsdag 20/1-21.

  • Barne og undgdomsidretten inne og utendørs kan arrangere treninger, men ikke delta på kamper, cuper og turneringer, heller ikke utenfor kommunen.
  • For voksne, fra og med 20 år og eldre, er det ikke tillatt å gjennomføre organisert fritids-, idretts- og kulturaktivitet utendørs dersom avstand på minst 1 meter ikke kan overholdes.

  • Eliteidrett kan gjennomføres uten publikum innendørs, og med publikum utendørs.

 

 Dette betyr i praksis for Frogner idrettspark -

  • at idrettsparken vil være åpen for trening for barne og ungdomsidrett inne og ute. Treninger fortsetter under særidrettenes retningslinjer / protokoller
  • Det vil ikke bli tilgang for foresatte å være med utøverne inn i anlegget, hallens foajeområde, møterom, aktivitetsrom eller på banene.
  • Ingen møter kan avholdes i idrettsparken.
  • posten er åpen

 Stå på og ta vare på hverandre.

 

Vask hendene ofte og grundig. Vi minner alle brukere om hvor viktig det er med god hoste- og håndhygiene samt å holde avstand. I perioden vi nå går inn i anbefaler vi å unngå håndhilsing og være kreativ med å finne andre måter å hilse på.

Frogner IL via særidrettene, har sine egne retningslinjer de følger opp når det gjelder trening.

Vi har hånddesinfeksjon tilgjengelig på sentrale steder i anlegget. bruk gjerne håndvasker. med såpe og lunkent vann, spesielt når du har vært ute blant folk. Hånddesinfeksjon er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Dersom hendene er synlig skitne eller våte har hånddesinfeksjon redusert effekt, og hendene bør rengjøres med såpe og vann.Det anbefales å ha tørkepapir tilgjengelig til bruk når du hoster og nyser. Har du ikke det er albuekroken et godt alternativ. Unngå å hoste eller nyse direkte på andre, og, når det er mulig, hold minst 1 meters avstand til personer med luftveissymptomer. Koronaviruset smitter som ved forkjølelse og influensa ved at virus overføres fra luftveiene hos en syk person. De fleste som blir smittet vil trolig få luftveissymptomer som vil gå over av seg selv, mens noen kan utvikle alvorligere sykdom med blant annet lungebetennelse.

 

Det er Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) som har ansvaret for de nasjonale tiltakene i tilknytning til koronaviruset.

Fra Lillestrøm kommunes hjemmesider:

Kommuneoverlegen har smittevernansvaret i vår kommune, og følger fortløpende med på ny informasjon som kommer fra sentrale myndigheter. Det blir gitt nødvendig informasjon til fastleger, legevakt og andre som trenger det.

Kommuneoverlegen har smittevernansvaret i vår kommune, og følger fortløpende med på ny informasjon som kommer fra sentrale myndigheter. Det blir gitt nødvendig informasjon til fastleger, legevakt og andre som trenger det.

All tilgjengelig informasjon om koronaviruset finnes på Folkehelseinstituttets nettside. Har du spørsmål om koronavirus som du ikke finner svar på der, kan du ringe informasjonstelefonen på 815 55 015. 

FILs grupper kan finne anbefalingenen for sin idrett på sine respektive særidretters hjemmesider.

Kalender

Februar
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Aktiviteter

30.09.2020
Frogner Idrettspark Registrering Publikum bane 1-2-3

08:00 - 22:00

Frogner Idrettspark

01.10.2020
Frogner Idrettspark Registrering Publikum bane 4

08:00 - 22:00

Frogner Idrettspark

01.10.2020
Frogner Idrettspark Registrering Publikum Fotballanlegg

08:00 - 22:00

Frogner idrettsaprk

01.10.2020
Frogner Idrettspark Registrering Møterom X

08:00 - 22:00

Frogner Idrettspark

HOVEDSPONSOR

SPONSORER