HUSK GOD HÅNDHYGIENE

Frogner idrettslag oppfordrer alle til å ha fokus rundt håndtering av smittefare i forbindelse med Koronaviruset

2020-03-11
kjellhulby

Frogner Idrettspark, inne og uteanlegg, vil inntil andre beskjeder gis være åpent som normalt. Vi minner alle brukere om hvor viktig det er med god hoste- og håndhygiene.

I perioden vi nå går inn i anbefaler vi å unngå håndhilsing og være kreativ med å finne andre måter å hilse på.

Frogner IL via særidrettene, varsler kommunelegen om alle arrangementer utover vanlig aktivitet. Vi forholder oss til de tilbakemeldinger som kommer fra Kommunelege samt informasjon fra Folkehelseinstituttet. 

Vi vil ha hånddesinfeksjon tilgjengelig på sentrale steder i anlegget, settes opp uke 11.

Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann, spesielt når du har vært ute blant folk. Hånddesinfeksjon er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Dersom hendene er synlig skitne eller våte har hånddesinfeksjon redusert effekt, og hendene bør rengjøres med såpe og vann.Det anbefales å ha tørkepapir tilgjengelig til bruk når du hoster og nyser. Har du ikke det er albuekroken et godt alternativ. Unngå å hoste eller nyse direkte på andre, og, når det er mulig, hold minst 1 meters avstand til personer med luftveissymptomer. Koronaviruset smitter som ved forkjølelse og influensa ved at virus overføres fra luftveiene hos en syk person. De fleste som blir smittet vil trolig få luftveissymptomer som vil gå over av seg selv, mens noen kan utvikle alvorligere sykdom med blant annet lungebetennelse.

 

Det er Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) som har ansvaret for de nasjonale tiltakene i tilknytning til koronaviruset.

Fra Lillestrøm kommunes hjemmesider:

Kommuneoverlegen har smittevernansvaret i vår kommune, og følger fortløpende med på ny informasjon som kommer fra sentrale myndigheter. Det blir gitt nødvendig informasjon til fastleger, legevakt og andre som trenger det.

Kommuneoverlegen har smittevernansvaret i vår kommune, og følger fortløpende med på ny informasjon som kommer fra sentrale myndigheter. Det blir gitt nødvendig informasjon til fastleger, legevakt og andre som trenger det.

All tilgjengelig informasjon om koronaviruset finnes på Folkehelseinstituttets nettside. Har du spørsmål om koronavirus som du ikke finner svar på der, kan du ringe informasjonstelefonen på 815 55 015. 

 

Kalender

Juli
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

HOVEDSPONSOR

SPONSORER