HUSK Smittevern i Frogner Idrettspark

HUSK! Syke personer skal ikke delta ved gjennomføring av aktivitet. God hygiene praktiseres i anlegget. Kontakt reduseres så langt som mulig. Husk å holde avstanden på en meter i fellesarealer, møterom og garderober.

2020-03-11
kjellhulby

Frogner Idrettspark, inne og uteanlegg, vil inntil andre beskjeder gis være åpent tilnermet som normalt for aktivitet, foreldre foresatte må levere utenfor hallen og kan ikke være med inn. Det er også viktig å minimere tilstedeværelse av foreldere, foresatte, ute på fotballanlegget. 

Vi minner alle brukere om hvor viktig det er med god hoste- og håndhygiene samt å holde avstand

I perioden vi nå går inn i anbefaler vi å unngå håndhilsing og være kreativ med å finne andre måter å hilse på.

Frogner IL via særidrettene, har sine egne retningslinjer de følger opp både når det gjelder trening og kamper. 

Vi har hånddesinfeksjon tilgjengelig på sentrale steder i anlegget. bruk gjerne håndvasker.

Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann, spesielt når du har vært ute blant folk. Hånddesinfeksjon er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig. Dersom hendene er synlig skitne eller våte har hånddesinfeksjon redusert effekt, og hendene bør rengjøres med såpe og vann.Det anbefales å ha tørkepapir tilgjengelig til bruk når du hoster og nyser. Har du ikke det er albuekroken et godt alternativ. Unngå å hoste eller nyse direkte på andre, og, når det er mulig, hold minst 1 meters avstand til personer med luftveissymptomer. Koronaviruset smitter som ved forkjølelse og influensa ved at virus overføres fra luftveiene hos en syk person. De fleste som blir smittet vil trolig få luftveissymptomer som vil gå over av seg selv, mens noen kan utvikle alvorligere sykdom med blant annet lungebetennelse.

 

Det er Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) som har ansvaret for de nasjonale tiltakene i tilknytning til koronaviruset.

Fra Lillestrøm kommunes hjemmesider:

Kommuneoverlegen har smittevernansvaret i vår kommune, og følger fortløpende med på ny informasjon som kommer fra sentrale myndigheter. Det blir gitt nødvendig informasjon til fastleger, legevakt og andre som trenger det.

Kommuneoverlegen har smittevernansvaret i vår kommune, og følger fortløpende med på ny informasjon som kommer fra sentrale myndigheter. Det blir gitt nødvendig informasjon til fastleger, legevakt og andre som trenger det.

All tilgjengelig informasjon om koronaviruset finnes på Folkehelseinstituttets nettside. Har du spørsmål om koronavirus som du ikke finner svar på der, kan du ringe informasjonstelefonen på 815 55 015. 

FILs grupper kan finne anbefalingenen for sin idrett på sine respektive særidretters hjemmesider.

Kalender

September
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

HOVEDSPONSOR

SPONSORER