Styret informerer nr. 2 - 2020

Informasjon fra styret til alle i Frogner håndball

2020-05-04
unnielvedal

veronicalystad

Vi kan vel med hånden på hjertet si at den siste delen av håndballsesongen ble alt annet enn ønsket for oss alle!

Pandemien med Covid19 har resultert i nedstenging av det meste i samfunnet vårt og dessverre måtte idrettsaktiviteten brått avsluttes.

Vi har forståelse for at alle synes dette er utrolig kjedelig, og det vil være viktig å anerkjenne følelsene dette gir blant våre barn og ungdommer, ja voksne også for den delen.

Selvfølgelig tar vi ansvar og er med på nasjonal dugnad. Vi forholder oss til reglene og følgende informasjon gjelder foreløpig for all håndballaktivitet:

-        Forbudet mot idrettsarrangementer som ikke kan ivareta kravet om to meters avstand, gjelder frem til 15. juni.

-        Torsdag 7. mai vil regjeringen komme med en ytterligere informasjon om kontaktsport.

-        Fra 7. mai kan det holdes arrangementer på offentlig sted for inntil 50 personer dersom er mulig å holde avstand på minst en meter og det er en ansvarlig person for arrangementet. Andre arrangementer er ikke tillatt. Dersom det holdes god kontroll på smittekontrollen, kan det åpnes for arrangementer for inntil 200 personer fra 15. juni.

For mer info om hva som gjelder i Corona-tider for håndballen regionalt anbefaler vi at dere oppsøker https://www.handball.no Her finner dere også informasjon om hvordan sesongen 2019/2020 avsluttes og hvordan tabellene for seriespillet beregnes og sluttføres.

Her ligger også masse nyttige og fine tips til alternativ trening.

Det føles viktig for oss å presentere at vi allerede er i gang med å få på plass neste sesong. Her under kan dere lese om noen spesifikke punkter og håper at det kan være med på å bidra til noen positive tanker. Det vil glede oss masse å få se liv og røre i hallen igjen!

Årlig møte

Årlig møte ble gjennomført den 27.02. Vi takker alle som deltok og ble innvalgt i verv og kommiteer. Noen av dere er alt i gang med jobben for å få neste sesong på plass og vi merker at hjulene ruller på for en aktiv høst.

Spond Dugnad

Håndballinntekter på inngangsbilletter og kiosk stoppet opp da idrettsarrangement og haller ble stengt. For å hente inn noe økonomi ser vi på muligheter for å gjennomføre en klubbdugnad via Spond i nære fremtid. Dette vil være en salgsdugnad av lettsolgte produkter og selges gjennom deling av informasjon på sosiale medier av alle medlemmer.

Vi vil sende ut informasjon til alle lag så snart vi har bestemt oss for gjennomføringen.

 

Økonomi

Håndballen mister inntekter grunnet nedstenging. Det vil være støtteordninger for dette og Frogner IL vil sende søknad om kompensasjon samlet for anledningen.

Lagspåmelding og dommere

Det er SU (Sportslig Utvalg) som jobber med påmelding av lag for neste sesong. Fristen for lagspåmelding er 30. april. SU jobber også med fordeling av treningstider og treningsflater.  Dommerkomiteen jobber nå med påmeldinger for å sikre nok dommere til ny sesongs dommerkvote.

Store arrangementer

Vi får allerede forespørsler om arrangement i hallen til neste sesong hvilket er gledelig! Så langt er det Unisport Cup 4.12-6.12 og Temaserie 7.11 og 30.01. Dette skal arrangementsgruppen ta tak i og mer informasjon kommer.

Håndballens Dag

Håndballens dag blir avlyst denne våren grunnet Corona. Vi bestemmer å avholde en kick-off til høsten i stedet. Dato er ikke bestemt, men vi vil dele informasjon så snart dette er på plass.

Årshjul

Styret oppdaterer fortløpende årshjul for Frogner Håndball: https://www.frogneril.no/Handball/Toppmeny/Arshjul.html 

Cupdeltakelse

Klubbens hovedcup, Fredrikstad Cup, ble ikke helt overraskende avlyst i år. Styret har fått spørsmål om deltakelse på andre utenlandske cuper lenger frem i sommer. På styremøte 22/4 ble det vedtatt at lag fra Frogner IL håndball ikke skal delta på utenlandske cuper i sommer.

Treningsmuligheter

Styret har mottatt spørsmål hvis organisert trening på fotballbane er mulig siden hallen er stengt for innendørs aktivitet. Anlegget er formelt stengt og fotballtrening som foregår der nå er spesifikt søkt om til hovedstyret og gjennomføres med strenge tiltak. Frogner IL vurderer å åpne opp for trening i hall i sommer. Inntil videre oppfordrer vi dere om å tenke annerledes om trening for eksempel i smågrupper i skogen. Vi kommer med mer info så snart Frogner IL har nye retningslinjer.

 

Kalender

September
MTOTFLS
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket