lindamauseth 2019-09-20 16:27:54

Kjøkkeninstrukser ved større arrangement

Instruks Kjøkken større arrangementer

Ved større arrangementer bør det planlegges kjøkkentjeneste for å serve utsalgs stedene- hovedkiosken og eventuelt kiosk møterom 6 ved tribunen- med salgsvarer.

Utfra arrangements størrelse bør man vurdere om man bør booke fotballkiosken eller om det holder med kjøkkenet ved hovedkiosken. Skal fotballkiosken bookes gjøres dette gjennom driftsleder i Frogner IL i planleggingsfasen i god tid før arrangementet.

Kjøkkenet bør bemannes med 2-4 personer pr vaktlag- dette kommer frem av arbeidslistene som leveres ut til dugnadsansvarlig for hvert lag der klubben selv har ansvar for arrangementene.

Rigging av hovedkjøkkenet- om det blir fotballkiosken- skjer på forhånd og nedrigging skjer etter arrangementet. Det er en egen gruppe som har ansvar for all rigging- både opp og ned før arrangementer.

Arbeidsoppgaver under arrangementer:

  • Koke kaffe
  • Steke vafler
  • Lage baguetter
  • Skjære opp hjembakst
  • Lage wraps
  • Holde kontakt med utsalgsstedene i forhold til beholdning
  • Rydde og vaske kjøkkenet etter endt vakt
  • Fylle på nødvendige varer til kjøkkenet fra lager
  • Ta kontakt med cupkontoret på møterom 5/6 om noe mangler eller man går tom for noe

 

Revidert September 2019