Første minirunde med eget jentelag!

Da er det skrevet et lite stykke historie i Frognerbøkene.

For drøye to år siden startet vi opp med Innebandy som et sportslig tilbud i Frogner og omegn. Det har vært en kjempesuksess, og gruppa teller over 100 aktive medlemmer hvor de fleste er barn i barneskolealder.

Vi deltok i vår første minirunde våren 2018, og har vært med på alle minirundene etter det. 

2020-10-30
Trenerteamet

Vi har gradvis hatt en liten økning av jenter på trening, og de har trent sammen med gutta, noe som har fungert veldig bra. Så vi begynte å leke med tanken på å melde på et eget jentelag i en minirunde, og foran Minirunde 2 var det endelig nok jenter påmeldt til at drømmen kunne gå i oppfyllelse.

 

7 spente jenter var klare til dyst, og kl 15.30 på bane B i Ellingsrudhallen var historien et faktum. Frogner IL hadde for første gang noensinne med et eget jentelag i en innebandyturnering!! For oss trenere som legger ned flere timer i Frognerhallen hver eneste uke, var dette et stort øyeblikk. 

Kampene gikk meget bra, og jentene imponerte oss veldig i alle de fire kampene de spilte. Disse jentene trener til vanlig sammen med gutta, så at de er tøffe er det ingen tvil om. Nå håper vi bare at enda flere jenter skal finne ut hvor morsomt det er med innebandy. 

 

Vi har mange aktive barn som har innebandy som sin eneste idrett, noe som gjør at vi har tilbud om to økter i uka for de som ønsker det.

Det er en idrett med svært høy fart og intensitet, og vi ser at blant annet fotball, hockey og innebandy er idretter som passer veldig godt sammen for de som kombinerer flere idretter, og man drar nytte av de ulike ferdighetene på tvers av idrettene. Vi har plass til flere!

Kalender

Februar
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket